06 - 41 25 22 08 info@grafisupport.nl

Ontwerpen en opmaken van uw drukwerk

Met elkaar, het beste resultaat!

Een ontwerp maken…

Wat we ook gaan maken, bijvoorbeeld een flyer, menukaart of een visitekaartje, overal dient eerst een ontwerp voor gemaakt te worden. Is er al een huisstijl om rekening mee te houden? Is die er nog niet! Dan raden we aan deze eerst te ontwerpen.

Eerst bespreken we de wensen die je zelf hebt, welke kleur wel of juist niet. Een druk of juist rustig design. Welk soort lettertypen we gaan gebruiken. Het meeste komt wel aan bod om zo een goed idee te krijgen wat de stijl moet worden. Met deze informatie gaan we aan de slag. Er worden 2 á 3 ontwerpen gemaakt waarover we verder kunnen sparren om uiteindelijk tot 1 ontwerp te komen.

De opmaak…

Als het ontwerp er is kunnen we aan de opmaak beginnen. De opmaak staat voor het verder bouwen aan het product in de gekozen stijl. Dus het maken van alle pagina’s van bijvoorbeeld een menukaart of een folder.

De input lever je zelf vaak aan. Zoals logo’s, tekstbestanden en foto’s. Natuurlijk is het voor ons geen probleem om ook dit deel uit handen te nemen.

Als de opmaak is gedaan volgen er nog 1 á 2 correctierondes. Check alles goed, lees de teksten na en kijk of er niet toevallig een foto op een verkeerde plaats terecht is gekomen. Als de opmaak akkoord is kunnen we het product gaan drukken of online zetten als het om content gaat.

FOLDERS:

Action Airco BV
Rotterdam – Hoogvliet
We hebben een logboekmap gemaakt waarin de belangrijke papieren kunnen die bij de Airco horen. Een stevig en gelamineerde map, met binnenin een snelbinder voor de papieren.

Smaling Deuren & Kozijnen
Albrandswaard – Rhoon
Voor de staallook deuren van Smaling Deuren & Kozijnen deze folder mogen maken. Een A5 drieluik waarin alle exemplaren zijn vertegenwoordigd.

Uittenbosch Montage
Barendrecht
Deze 8 pagina’s tellende folder hebben we in een nieuw jasje gestoken. Met nieuw foto’s en een iets ander design. Geeft een goed beeld van de mogelijkheden van Uittenbosch Montage. Formaat A4.

Action Groep
Rotterdam – Hoogvliet
De Action Groep kent verschillende disciplines. Action Airco, ABI Bliksembeveiliging en Action Techniek. Deze komen allemaal terug in dit stevige drieluik op A4 formaat. 

MENUKAARTEN:

Cafetaria Ketting
Rotterdam – Hoogvliet
Voor de nieuwe menukaart, een ontwerp gemaak met compleet eigen stijl en passend bij de uitstraling van de winkel.

Cafetaria de Gouden Zon
Den Haag – Duindorp
De vraag was om een menukaart te maken. Hierbij hebben wij de huisstijl en kleuren aangehouden, maar wel de bestaande kaart gerestyled.

Cafetaria BieViev
Limburg – Linne (Maasgouw)
De wens was een menukaart met krijtbord uitstraling. Deze wens uitgewerkt in een ontwerp en uiteindelijk de opmaak van het gehele assortiment in deze stijl.

Cafetaria De Gulle Jacob
Rotterdam – Alexanderpolder
Ook hier de vraag een nieuwe menukaart te maken, in donkere kleur. Een volledig nieuw ontwerp waarin we de lijnen van het logo terug hebben laten komen.

FLYERS:

Cafetaria Ketting
Rotterdam – Hoogvliet
Een flyer gemaakt met de presentatie van de nieuwe Pesto Burger van Ketting. Op de achterzijde de maand-actie.

Action Airco BV
Rotterdam – Hoogvliet
Een nieuwe flyer om te promoten dat je met de Airco ook kan verwarmen. Op de achterzijde een mooie winter-actie.

Cafetaria Ketting
Rotterdam – Hoogvliet
Geregeld komt Ketting met heerlijke maand aanbiedingen. Natuurlijk maken wij graag de flyers!

Hierboven heeft u slechts een kleine greep gezien van de vele mogelijkheden welke Grafisupport u kunt bieden.
Heeft u vragen waarop het antwoord niet op onze site was terug te vinden, zouden we het zeer prettig vinden als u ons de vraag stelt. Dat kan al heel makkelijk met het email formulier hiernaast. U krijgt zo snel mogelijk antwoord terug.

    Albrandswaardsedijk 60 | 3172 TJ Poortugaal | 06 – 41 25 22 08 | info@grafisupport.nl

    Albrandswaardsedijk 60
    3172 TJ Poortugaal
    06 – 41 25 22 08
    info@grafisupport.nl