06 - 41 25 22 08 info@grafisupport.nl

Van Design tot Signing

Met elkaar, het beste resultaat!

Signing…

De manier om goed op te vallen en je boodschap of product te presenteren. Van een raamsticker tot een vlag of opvallen op de weg met sprekende autobelettering.

 

 

SIGNING AAN DE MUUR:

Restaria Nieuwveld
Albrandswaard – Poortugaal
Voor het nieuwe restaurant van Nieuwveld mochten wij de hoek bij de ingang voorzien van een ontwerp dat in lijn zou zijn met de huisstijl. Eetsmakelijk!

Restaria Nieuwveld
Albrandswaard – Poortugaal
Boven de bakwand een bord met het assortiment overzicht. Met bijzondere aandacht voor de burgers. Kijk maar even wat je wilt gaan bestellen.

Snackbar Frietje
Den Haag – Centrum
In de zaak was al ruimte gemaakt waar de borden met het assortiment moest komen. Voor deze borden hebben we het ontwerp mogen maken en geprint op dibond-platen.

Aqua Mare
Albrandswaard – Rhoon
De gevelreclame moest duidelijker maken dat het bij dit filiaal van Aqua Mare om een Beauty Centre gaat. Kom maar binnen om het te ervaren!

Cafetaria Ketting
Rotterdam – Hoogvliet
Kom je aan met de metro of de bus in Hoogvliet, kun je dit doek niet missen. En je weet gelijk waar je moet zijn.
Welkom, de koffie staat klaar.

Restaria Nieuwveld
Albrandswaard – Poortugaal
Een mooi groot frame-doek voor Restaria Nieuwveld ontworpen. Duidelijk wat er gemaakt wordt in dat mooie pand achter de haag.

Restaria Nieuwveld
Albrandswaard – Poortugaal
De ingang van Restaria Nieuwveld straalt sfeer uit. Deze authentieke openslaande  deuren hebben wij voorzien van stickers met de openingstijden en wat producten uitgelicht.

Restaria Nieuwveld
Albrandswaard – Poortugaal
Aan de achterzijde van het pand moet ook duidelijk zijn waar je moet wezen. Met deze twee framedoeken gaat dat wel lukken.

AUTO BESTICKERING:

Action Groep
Rotterdam – Hoogvliet
Voor alle bussen van de Action Groep mochten wij het ontwerp voor de belettering maken.

deFinanseurs
Schiedam
Voor de nieuwe autos van de Finanseurs de bestaande stijl een nieuw tintje mogen geven.

Smaling Deuren & Kozijnen
Albrandswaard – Rhoon
De nieuwe bussen van Smaling Deuren & Kozijnen hebben wij mogen voorzien van de bestickering. Met een kleine aanpassing in het bestaande ontwerp.

STOEPBORDEN:

Smaling Deuren & Kozijnen
Albrandswaard – Rhoon
Dit stoepbord van Smaling Deuren & Kozijnen voorzien van een mooie top sticker met het logo. En een strakke poster in de lijst. Duidelijke manier van presenteren!

Snackbar Frietje
Den Haag – Centrum
Snackbar Frietje is gevestigd in een drukke straat. Met dit schitterende stoepbord valt het wel op waar je moet zijn voor je koffie to-go of een lekkere snack.

SPECIALS:

Jeu de Boules club Vlaardingen
Vlaardingen
Als je langs het complex van deze grote vereniging rijd, vallen de grote vlaggen direct op. Wij mochten ze maken, het hijsen van de vlaggen deden ze zelf.

STAR FootballAcademy
Albrandswaard – Poortugaal
Voor de voetbalschool Star mochten we een gatendoek ontwerpen. Dit is m geworden, en er zijn al aardig wat punten geschoten.

Orange Crest
‘s-Hertogenbosch
Een ontwerp voor de achterzijde van een nieuw podium/tribune meubel. De ruimte heeft een sfeervolle beach uitstraling en daar moest het bij passen.

Hierboven heeft u slechts een kleine greep gezien van de vele mogelijkheden welke Grafisupport u kunt bieden.
Heeft u vragen waarop het antwoord niet op onze site was terug te vinden, zouden we het zeer prettig vinden als u ons de vraag stelt. Dat kan al heel makkelijk met het email formulier hiernaast. U krijgt zo snel mogelijk antwoord terug.

    Albrandswaardsedijk 60 | 3172 TJ Poortugaal | 06 – 41 25 22 08 | info@grafisupport.nl

    Albrandswaardsedijk 60
    3172 TJ Poortugaal
    06 – 41 25 22 08
    info@grafisupport.nl