06 - 41 25 22 08 info@grafisupport.nl

Wie is Grafisupport…?

Welkom bij Grafisupport,
Mijn naam is Danny Hoogendoorn en ik ben grafisch vormgever/ontwerper. Na bijna 31 jaar ervaring op te hebben gedaan bij een reeks mooie grafische bedrijven, ben ik zelfstandig verder gegaan. Met ingang van 2 oktober 2017 ben ik gestart met Grafisupport.

Een grafisch bureau gericht op ontwerp en opmaak bij zowel offline als online projecten.

Mijn doel is om bedrijven en ondernemers te ondersteunen met de grafische werkzaamheden welke zij op dat moment ook nodig hebben.

"elk idee is een vormgeving waard"

Voor de start van Grafisupport ben ik 18 jaar werkzaam geweest bij Wendrich Digital Agency, waarvan de laatste 10 jaar als meewerkend projectmanager op zowel drukwerk-projecten als web-projecten. Een heerlijk job met veel contact met de klant, leveranciers en het uitvoerende team om met elkaar een verbluffend resultaat te presenteren.
Nu werk ik zelfstandig maar als het nodig is ook met meerder partijen. Ik ben zeer gedreven in hetgeen waar ik aan begin, en zal ook altijd zorgen dat ik er alles uit haal.

Daarbij ben ik zeer klantgericht en stel prioriteit aan duidelijke afspraken maken. De klant is koning en in alle redelijkheid zal er eerst naar de wensen van de klant geluisterd moeten worden. Aangevuld en uiteraard geadviseerd door mijn kennis.

Ik daag u graag uit om uw wensen aan mij voor te leggen. En dan gaan we als een team aan de slag om ook uw grafische ideeën te realiseren.

roll-up banner, presentatiemateriaal
Waar denk je nog meer aan bij grafisch vormgeven en opmaken….

 • Website, Webshop, Site-banners, Webacties, Email campagne….
 • Flyers, Posters, Briefpapier, Enveloppe, Visitekaartjes….
 • Catalogus, Sfeerboek, Ringbandmappen, Schrijfblokken….
 • Invulformulieren, Handleiding, Menukaarten….
 • Gevel-banners, Roll-banners, Banieren, Vlaggen, Auto-bellettering…..
Hierboven heeft u slechts een kleine greep gezien van de vele mogelijkheden welke Grafisupport u kunt bieden.
Heeft u vragen waarop het antwoord niet op onze site was terug te vinden, zouden we het zeer prettig vinden als u ons de vraag stelt. Dat kan al heel makkelijk met met het email formulier hiernaast. U krijgt zo snel mogelijk antwoord terug.

  Albrandswaardsedijk 60 | 3172 TJ Poortugaal | 06 – 41 25 22 08 | info@grafisupport.nl

  Albrandswaardsedijk 60
  3172 TJ Poortugaal
  06 – 41 25 22 08
  info@grafisupport.nl