06 - 41 25 22 08 info@grafisupport.nl

Ontwerpen van uw eigen logo en/of beeldmerk

Met elkaar, het beste resultaat!

Waar een logo aan moet voldoen?

Dat is o.a. een vraag die ik graag aan u stel voordat we aan de slag gaan. Want het is zo belangrijk dat alle ideeën en brainwaves samen komen in dat ene logo dat zo goed bij uw bedrijf of merk past. Of misschien juist niet, want soms komt hier een ontwerp uit dat juist echt niet past bij het geheel. En dat wordt pas helder als het visueel op papier staat.

En daarom is het gebruikelijk bij Grafisupport om eerst met de klant te gaan brainstormen over wat voor product of dienst hebben we het. En wat zijn de ideeën van de klant bij het logo of beeldmerk, wat betreft kleur en uitstraling. Vervolgens maak ik uit deze ideeën een aantal ontwerpen, die we daarna verder uitwerken en bewerken tot één winnaar.

 

Het uiteindelijke resultaat is dan een logo of beeldmerk die we samen hebben bedacht en ontwikkeld. Met het juiste karakter en uitstraling dat bij uw product of dienstverlening goed tot zijn recht komt.

En heeft de klant echt geen idee, dan stap ik er blanco in. Met eigen schetsen en voorstellen komen we dan ook weer tot een aantal ontwerpen die we in overleg bijschaven tot een mooi en sterk logo of beeldmerk.

Daarom ben ik ook zo trots op de hieronder getoonde logo’s, die op deze wijze tot stand zijn gekomen. Een resultaat voortgekomen uit een stukje ijzersterk teamwork.

Hierboven heeft u slechts een kleine greep gezien van de vele mogelijkheden welke Grafisupport u kunt bieden.
Heeft u vragen waarop het antwoord niet op onze site was terug te vinden, zouden we het zeer prettig vinden als u ons de vraag stelt. Dat kan al heel makkelijk met met het email formulier hiernaast. U krijgt zo snel mogelijk antwoord terug.

    Albrandswaardsedijk 60 | 3172 TJ Poortugaal | 06 – 41 25 22 08 | info@grafisupport.nl

    Albrandswaardsedijk 60
    3172 TJ Poortugaal
    06 – 41 25 22 08
    info@grafisupport.nl